Konzultáció

MI TÖRTÉNIK A KONZULTÁCIÓN?

  • Hogyan érjük el a hosszútávú, biztonságos kívánt eredményt?
  • Miért fontos a BioStatika, miért működik hosszútávon egy BioStatikai fogpótlás?
  • Hány alkalom szükséges a fogászati ellátáshoz? (miért kell kevesebb alkalom egy
    BioStatikai fogpótláshoz?)
  • Mivel járnak ténylegesen ezek a lépések az Ön részéről?
  • Az Ön ellátásának megtervezése.
  • Panoráma röntgen felvétel, esetenként CT- felvétel készítése szakorvosi vizsgálattal együtt.
Ekvident plussz logo
KONZULTÁCIÓS ADATLAP

Az alábbi adatlapot kitöltve
pontosabban tájékozódhatunk a problémájáról.


Kérjük figyeljen az e-mail címének helyes megadására, hogy a levelét biztosan megkapjuk! Ha nem találná a válaszlevelünket a spam mappában sem, akkor írjon nekünk az e-mail fiókjából az info@ekvidentplussz.hu  címünkre.

AZ EKVIDENTnél a fogászati ellátás talán legfontosabb lépése!
Nem a „hagyományos” fogászati ellátással, azok technológiájával dolgozunk, éppen ezért a Páciens-konzultációk is eltérnek a megszokottól.
Az elmúlt évek gyakorlata alapján Pácienseink több implantátum beültetésével, az arra készülő, a saját ép fogazat működésével megegyező BioStatikai fogpótlások, cirkónium pótlások készítésével, régi hagyományosan készült fogpótlások cseréjével keresnek fel Bennünket, és a legtöbb esetben akár 2-300 km távolságból érkeznek hozzánk. Tapasztalataink szerint egy Páciens a fogazatának kezelését a múltban kapott fogászati ellátásainak módja, időtartamai alapján, az ismerősei, családtagjai elmondásai alapján, az interneten „összegyűjtött” esetleges információk alapján ítéli meg és képzeli el.
Megfigyelésink szerint ezek az információk többé kevésbé eltérnek a valós ellátási lépésektől, azok tényleges időtartamától, a szükséges ellátási lépések Páciens által átélt érzéseitől. (az EKVIDENTnél általában az időtartam rövidebb és a fogászati beavatkozások egyáltalán nem kellemetlenek, mint azt sokan gondolják. Erről számolnak be Pácienseink a fogászati ellátás végén. Valójában a szándékunk is ez, hiszen mi is akkor tudunk precízen dolgozni, ha mindenki nyugodt.)
Ez érthető, hiszen egy Páciensnek a napi munkavégzése, rutinja jelentősen eltér a szakmánktól.
A legtöbb páciens szándéka egy esztétikus, komfortosan működő, hosszútávú biztonságot nyújtó fogazat!

Így a konzultációink elsődleges célja az, hogy a páciens fogászati esetére vonatkozóan, hogyan érjük el az általa kívánt eredményt!
Milyen lépések szükségesek ahhoz, hogy panaszmentesen, rendezett, esztétikus fogazattal élje tovább az életét.
A konzultáción tájékoztatjuk arról, hogy ezek az ellátási lépések a Páciensre vonatkozóan ténylegesen mivel járnak, hány alkalmat vesznek igénybe, milyen időtartamúak.
Ezeknek az információknak a valóságtartama nagyon fontos, hiszen ezek alapján tud egy Páciens biztonságban lenni és nyugodtan, felkészülten végig menni azokon a lépéseken, amelyek a fogászati ellátásához szükségesek. A konzultáció minden esetben a Páciensről, az Ő biztonságáról, a fogászati ellátásának, hosszútávon, panaszmentesen működő BioStatikai pozícióra készült fogpótlásainak
tervezhetőségről szól, hiszen egyéni fogászati ellátást nyújtunk.
A fogászati ellátás alapja minden esetben az a BioStatikai (testek egymáshoz való egyensúlyi viszonya) pozíció, amelyet az ép, kopás-foghiány mentes fogazatunk fenntart, hiszen ezen keresztül tudnak a fiziológiás funkciók (metszés, rágás) hosszútávon, komfortosan működni.

Az esztétika területe szintén fontos tényező, hiszen a fogazatunk mindennapjaink szerves része, ideértve a kommunikációt vagy egyszerűen csak egy önfeledt mosolyt. A fogazat az emberi test része, mind formailag, mind mértanilag. Ezek az információk szintén az esztétika és a funkció területeit befolyásolják.

A konzultáció tulajdonképpen az első alkalom a Pácienssel, fogazata kezelésének, ellátásának az első lépése, ezért a konzultáció tartalmát, idejét fontosnak tartjuk, hiszen az elvárt eredményt el kell érjük.
A fogászati esetek eltérnek, az ellátás lépései, azok szükségletei (kell-e implantátum, ha igen, milyen típusú, a végleges BioStatikára készülő fogpótlás anyagfelhasználása, stb.) nem minden esetben azonosak, de a végeredmény igen.
Minden Páciensünknél az eredmény minden esetben egy magas esztétikai követelményeknek megfelelő, BioStatikai pozícióra készült fogpótlás, amely hosszútávú, biztonságos hordást és használatot biztosít.

A honlapunkon, a galériában található esetfotók mindegyike általunk ellátott Páciensekről készültek.