Munkatársaink

CSAPATUNK

Csatáriné Miskolczi Gabriella marketing

CSATÁRINÉ
MISKOLCZI GABRIELLA

Marketing munkatárs
Csatári Tamás szakmai vezető

CSATÁRI
TAMÁS

Szakmai vezető

Célunk, hogy elégedett legyen mosolyával.

K. János

Az eltelt viszonylag rövid idő alatt is érezhető, hogy teljesen helyreállt a rágási funkció, ismételten tudok olyan ételeket enni, amelyekről vagy lemondtam teljesen vagy ténylegesen kevesebb mennyiségben fogyasztottam. A felhelyezett fogsorok esztétikai hatása jó, nyugodtan lehet beszélni, kommunikálni. Teljes komfortérzetet biztosít.

M. János

A szakmai tudáson kívül köszönetemet fejezem ki az emberi megnyilvánulásokért is, pl. olyan időpontra tették a találkozókat, hogy ne kelljen ezért hajnalban elindulni otthonról. De ide sorolhatom azt is, hogy Ön csupán baráti gesztusként kocsival várt a vasúti pályaudvar előtt, hogy ne kelljen egy ismeretlen városban a tömegközlekedési lehetőséget keresgélnem. Ez valóban nagyon szép, emberbaráti tett volt, ismét csak köszönettel tartozom ezért.

K. Ildikó

„Ahhoz képest, hogy Budapestről Szegedre kellett mennem, mégsem éreztem, hogy nagyon macerás lett volna. A szakmai és emberi hozzáállás is kiemelkedő volt, tényleg szinte teljesen fájdalom nélkül, gyorsan, jól és pontosan láttátok el a feladatokat. És az eredmény alapján mondhatom, hogy igen megérte.”

Héjjas Mihály

Múlt hét pénteken kaptam meg a végleges pótlást, ma hétfő van és szinte olyan az egész, mintha újra kinőttek volna a hiányzó fogaim, minden mellékhatás nélkül – fantasztikus érzés, az esztétikáról nem is beszélve.

Vásáry Tamás

Általuk esztétikailag és egészségileg is nagyon jól vagyok. Mindenkinek szívből ajánlom őket. A kiegyenlítetlen fogazat árt az egészségnek. Fogaim nagyon jó állapotban vannak és nagyon jól érzem magam.

Ekvident plussz logo
KONZULTÁCIÓS ADATLAP

Az alábbi adatlapot kitöltve
pontosabban tájékozódhatunk a problémájáról.


Kérjük figyeljen az e-mail címének helyes megadására, hogy a levelét biztosan megkapjuk! Ha nem találná a válaszlevelünket a spam mappában sem, akkor írjon nekünk az e-mail fiókjából az info@ekvidentplussz.hu  címünkre.

SZOLGÁLTATÁSAINK