Ekvident Magazin

Tökéletes fogazat 3 alkalomból

Az eddigi tapasztalataink alapján kettő nagyon fontos dolog van a páciens szempontjából egy fogászati ellátással kapcsolatban.
Az egyik mindenképpen az a biztonság, meggyőződés, hogy a végeredmény tökéletes lesz mind esztétikailag, mind használhatóságban. A komfortos, kényelmes cirkónium fogművek megváltoztatják egy ember napi életét, nem is kis mértékben.
 Természetesen az esztétikai jellemzők része ennek az állapotnak. Mivel rendelkezünk azzal a TECHNOLÓGIÁVAL (BioStatikai állcsont pozíció), ami záloga mindezek elérésének, így pácienseink már a konzultáció végén megélik azt a biztonságot, hogy részükről a fogászati ellátásukba rakott idő, energia, gazdasági felelősség már nem csak egy reményteli várakozás lesz, hanem tényszerű eredmény, amit meg is kapnak az átadás pillanatában.
A másik fontos szempont a tervezhetőség, hogy hány alkalom szükséges a páciens részéről az ellátás befejezéséig.
A technológia, amivel dolgozunk talán a legfontosabb eszköz, ahhoz a tényszerű cél eléréséhez
, hogy a „megszokott” sok alkalmas ellátásokhoz képest egy átlagos fogászati esetet 3 alkalomból le lehessen zárni úgy, hogy páciensünk rendelkezzen egy panaszmentes, esztétikus, működő fogazattal, ami megnövekedett életminőséget eredményez számára hosszútávon.

Tökéletes fogazat 3 alkalomból

Ez kizárólag a BioStatika megteremtésének köszönhető. A fogazat része az emberi testnek! Az emberi ép fogazat rendelkezik egy harmóniával, ami az arc harmóniáját is meghatározza. Ezek az információk többnyire mértani adatok, melyek meghatározhatóak. Ezeknek az információknak a birtokában pontosan megállapítható mi lesz az ideális eredmény, mit kell tenni mindezek elérésének érdekében. Így egy tudatosan tervezhető, mindenki számára megnyugtató lépéssorozat lesz az eredmény, aminek a végén a konzultáción meghatározott elvárások teljesülnek.

Ez igaz minden fogászati esetre! Kizárólag a lépések darabszáma tér el, hiszen egy implantációs ellátás, az arra készülő cirkónium fogművek alátámasztását biztosítják hosszútávon, így néhány alkalommal hosszabb lesz az ellátás időtartama. A fogászat így egy nagyon jól tervezhető munkafolyamat, ami a lehető legszükségesebb módon terheli csak a páciens idejét, főleg ha figyelembe vesszük azt, hogy minden esetben ideiglenes fogművek készülnek, hiszen nincs olyan ok egy fogászati ellátás során, hogy másnap a páciens ne tudná a munkáját végezni. Az ideiglenes fogművek alkalmasak arra, hogy akár hosszabb utazást is tervezzen. Egy egy nagyobb munkára minden páciens „készül”, és ezt teljes mértékben megértjük, hiszen nem napi gyakorlat számára az a lépéssorozat, amit meg kell tennie. A tapasztalatunk az, hogy ennek alapvető oka a múltbéli kezelések átélt eredményei. Ez természetesen változik, mivel konkrét, tiszta kommunikációt adunk a konzultáción, illetve pontosan azokon a lépéseken is fogunk haladni.
   Reméljük hasznos információkat tudtunk Önnel megosztani. Egy működő, esztétikus fogazat nem is gondolnánk milyen mértékben meg tudja változtatni az ember hétköznapi életét. Ennek a „változásnak” a megteremtése jelenti a napi munkánkat. Bízunk benne, hogy segíteni tudtunk Önnek a döntésében.