Ekvident Magazin

A tökéletes fogpótlás titka

Évek óta szembesülünk pácienseink elmondása által azzal a ténnyel, hogy a múltbéli ellátásaik során nem rendelkeztek megfelelő információval ahhoz, hogy biztonsággal hozzák meg ellátásukkal kapcsolatos döntésüket. Korábbi fogászati ellátásaik során azt remélték, hogy hosszútávú megoldást fognap kapni. Ennek a valóságtartama évek múlva derült ki, hogy nem volt szándékukkal megegyező.

A fogászati beavatkozásokkal kapcsolatos döntésekhez szükséges a fogazat működésével megegyező valós információk birtokában lenni.

Az alsó felső fogazatunk páros szervünk, ezért egy fogpótlás vagy rágózónát érintő beavatkozásoknál mindenképp szükséges az alsó, felső fogazatot egyben tekinteni, hiszen az alsó a felső fogazat nélkül, a jobb a baloldal nélkül nem tud valódi funkcionális működést biztosítani az ügyfelek számára.

Egy hiányos vagy kopott fogazattal szemben nem tud a szakma működő eredményt elérni hosszútávon.

Döntéseik előtt kérjenek állapotfelmérést, biztonságos információkat a teljes fogazatukról!

Érdemes ezeket az információkat mérlegelni egy döntés előtt, mert csak úgy tud egy páciens hosszútávú, biztonságos döntést hozni fogazatának ellátásáról.

Az ilyen típusú döntések meghozatala körültekintő és alapos információkat kíván, hiszen egy fogászati szolgáltatás eredménye a páciens életének, mindennapjainak szerves részévé válik.

A fogászat rendelkezik azokkal a technológiákkal, illetve birtokában van az a tudás. amellyel biztosítani tudja a fogazat valódi működésére tervezett szakszerű ellátás lépéseit.