Amikor nincs idő a várakozásra!

Ekvident | 2022.02.11.
Amikor nincs idő a várakozásra!

Az emberi hozzáállás fontos része a fogászati ellátásnak, de a legfontosabb az elért eredmény, ami miatt pácienseink felkeresik az Ekvident Fogászatot.

Mindenki ugyanazt akarja,
de a végeredményig vezet egy út!

Ha nincs olyan fájdalommal járó probléma, ami napi szinten befolyásolja a páciensek életét, akkor jellemzően az utolsók között vannak a fogászati kezelések, rehabilitációk elkezdése. Vannak, akik 2-3 éven keresztül nézik, olvasgatják hirdetéseinket, leveleinket, honlapunkat, és amikor nagyon nagy a baj keresnek fel bennünket. Ezen fogászati eseteknél már nem a fogak megmentése a feladat, hanem az, hogy miként lehet rehabilitálni a fogazatot, gyorsan.
Pedig, ha időben történik egy kontroll a fogakon, akkor nem tud eljutni eddig egy páciens fogazata sem!
A FOG sok ember számára azt jelenti, amit látunk, tehát a koronális felületet. A fog gyökeréről kb. annyi információ van, hogy ha fáj, lehet, hogy gyökérkezelésre szorul.

DE azt elmondta már Önnek valaki, hogy ha menthetetlen állapotba kerülnek a fogak, el kell távolítani, akkor a hiány helyét implantátumokkal vagy HÍD-pótlással lehet rehabilitálni?

Tehát a várakozásnak minden esetben anyagi következményei vannak. Ha egy fog nem jut addig, hogy ki kelljen húzni, de az évek alatt elkopott, esetleg érzékeny, koronális rehabilitációval hosszútávra meg lehet menteni.
Így, egy alap problémától, a fogatlanság és az azzal járó várakozás, amíg újra lesz szép és működő fogazat érzésétől mentesülhet a személy.
Utólag mindenki okosabb, de az igazi az, amikor megelőzzük a problémát azzal, hogy kontrollt teszünk fogazatunkra és reálisan látjuk a saját fogászati esetünket.
Többen leérvelik maguknak, hogy nem Ők a hibásak, a régi gyerekfogászat, a katonaság alatti fogorvosi ellátás az oka, ahová most jutottak.
De a tényeken nem változtat semmi, viszont, ha nagyon sok idő telik el, évről- évre romlik a fogazat állapota, már nem biztos, hogy megmenthető a „meglévő” fogazat. Szoktuk mondani, minden fognak implantátum értéke van, és ezt nem csak forintálisan gondoljuk így.

Lehet, hogy konfrontálnia kell néhány mondattal, amit eddig senki nem említett Önnek, de ha eljön hozzánk, akkor minden adatot megkap ahhoz, hogy reálisan lássa a saját fogazatát és azt, hogy mit kell tenni annak érdekében, hogy hosszú évekig csak az éves kontroll legyen a fogászati program.

Az Ekvident segít Önnek!